top of page

No-Tox Botox Facial

Ben je op zoek naar huidverjonging zonder botox of andere injecties? Dan is deze no-tox botox facial iets voor jou! We werken op 4 vlakken om jouw huid aan te spannen en de spieren te ontspannen voor een botox-effect zonder naalden! 

images (1).jpeg

Hoe werkt het?

Een geavanceerde anti-aging facial die werkt huidversteviging, contour verstrakking en tegelijkertijd spierontspanning voor een no-tox botox effect! 

We werken in 4 stappen:


(1) PEELING: met glycolzuur (10%) gaan we dode huidcellen verwijderen en fijne lijntjes vervagen


(2) MESOTOX: insluizen in diepe huidlagen van een sterk serum dat rimpels vermindert en het verschijnen ervan voorkomt. Dit gebeurt door elektroporatie, een alternatief voor microneedling. In tegenstelling tot microneedling worden hierbij geen gaatjes in de huid gemaakt maar komen de ingriënten wel in de diepere huidlagen terecht.


(3) ARGIRELINE MASKER: zet het huidoppervlak op spanning, terwijl onderhuids net ontspanning plaatsvindt. Net als botox remt argireline de afgifte van neurotransmitters tussen het uiteinde van de motorische zenuw en de spier. Net als botox vermindert het de zichtbaarheid van expressierimpels en gaat het de vorming van nieuwe rimpels tegen.


(4) HYLARUONZUUR: een krachtig hyaluronzuur serum wordt aangebracht om de huid intens te hydrateren. Een niet te missen ingrdiënt bij anti-aging.

bottom of page