top of page
Refresh Clinic Specialist in Laserontharing

Laserontharing

Waarom kiezen voor laserontharing?

 

Het comfort van nooit meer te hoeven scheren, waxen of epileren is onbeschrijfelijk. Bovendien zorgt ontharen op de traditionele manieren vaak voor irritaties en ingegroeide haren. Bij laserontharing wordt het haartje vernietigd bij de wortel waardoor je een zijdezacht gevoel ervaart en stoppeltjes verleden tijd zijn.

Boek nu je gratis testsessie laserontharing!

Het aantal behandelingen dat je nodig hebt, hangt af van de te ontharen zone, het type van je huid en de kleur van je haartjes. Om dat te bepalen bieden we een gratis testsessie laserontharing aan. We behandelen dan een klein stukje (bijvoorbeeld een oksel) zodat je kan ervaren wat 1 sessie laserontharing al kan doen. Gemiddeld zijn er 6 tot 8 behandelingen nodig voor een definitief resultaat, dit om de 6 weken.

Hoe werkt laserontharing?

De gekoelde kop (-4°C) van onze diodelaser wordt op het te behandelen gebied geplaatst. De energie die vrijkomt uit de laser wordt door het pigment dat zich onderaan in de haarfollikel bevindt geabsorbeerd. De laser geeft zijn energie in een fractie van een seconde vrij waardoor de haarfollikel wordt vernietigd, geen voedingsstoffen meer krijgt en het haar na ongeveer 2 weken voorgoed verdwenen is.

Belangrijk om weten: 

Het haar kent drie groeifasen: de actieve groeifase, de overgangsfase en de rustfase. Enkel het haar dat zich in de anagene fase of groeifase bevindt, kan succesvol vernietigd worden, omdat het dan voldoende pigment of melanine bevat. Tijdens de laserbehandeling kan het sterke laserlicht alleen deze haarzakjes bereiken en vernietigen. Die haren kunnen niet meer terug groeien. De andere, niet-actieve haren hebben te weinig pigment en die haarzakjes kunnen wij op dat moment niet bereiken. Zij blijven intact. Bij elke behandeling herhaalt zich dit proces van selectieve vernietiging, waarna uiteindelijk de gehele behandelde zone onthaard is.

Is laserontharing veilig?

Wij werken uitsluitend met de Milesman Diodelaser, een uiterst doeltreffend en compleet veilig apparaat. Er zijn uitgebreide klinische studies gedaan naar de diodelaser en deze mag dan ook als enige ontharingslaser van FDA (Food and Drug Administration in de USA) de term 'permanente haarreductie' voeren.

 

De milesman diodelaser is voorzien van alle wettelijke certificaten voor veiligheid in gebruik: CE0120, DIN EN ISO 9001:2000 en DIN EN ISO 13485:2003.

Laserontharing met Milesman diodelaser
laserontharing bij jou in de buurt

Laserontharing bij jou in de buurt?

Is Temse te ver? Bekijk hieronder in welke schoonheidsinstituten wij nog actief zijn.

bottom of page