top of page

AquaGlo
Hydradermabrasie

Aquaglo is een hydradermabrasie gezichtsbehandeling die is gebaseerd op niet-invasief water en actief serum dat water onder druk en zuurstof combineert om de bovenste huidlagen zachtjes te exfoliëren, de huid diep te reinigen en dode huidcellen en onzuiverheden te verwijderen.

aquaglo

Hoe werkt het?

De Aqua Peel is een hydrofacial apparaat wat een krachtige vacuüm-hydradermabrasie uitvoert met een speciale kop, de vortex gelaatstip. Talg, make-up resten en dode huidcellen worden losgeweekt en opgezogen om zo een stralende en diep gereinigde huid achter te laten. De behandeling bestaat uit 4 stappen;

(1) Eerst wordt er een vacuüm gecreëerd waarmee een ontspannen micromassage wordt uitgevoerd en gelijktijdig diep insluizen van het speciale S1 reinigende en peeling serum (hoofdingrediënten; glycolic, lactic en salicylic acid, green tea, vitamine E en B5). 

 

(2) Bij een vette onreine huid wordt de speciale S2 serum solution (hoofdingrediënten; Dipropylene glycolic, lactic en salicylic acid, sodium Citrate, castor oil, Citrus Lemon extract) voor een diepere en intensievere reiniging. De huid en poriën worden gereinigd, de dode huidcellen en de huidonzuiverheden verweken en worden weggezogen.

 

(3) De derde stap is een zachte vacuüm-massage en gelijktijdig diep insluizen van de speciale S3 serum solution voor extra voeding, intense hydratatie en antioxidant werkstoffen voor maximale huidverjonging en huidverbetering (hoofdingrediënten; aloe vera, glycerin, hyaluronzuur, algen, chamomile ginko extract, ceramide III, urea, papaya extract).

(4) De speciale extra cryo-kop van het apparaat geeft een verkoelende werking op een huid, ideaal om de huid verder te kalmeren en te laten stralen na de behandeling. Heeft een verstrakkend effect op de oudere huid, sluit de poriën en versterkt de microcirculatie zodat de actieve werkstoffen nog beter worden opgenomen.

Aquaglo

POWER COMBO
(Dermaplaning + AquaGlo)

Wil je jouw huid een echte boost geven? Opteer dan voor onze combinatiebehandeling dermaplaning én AquaGlo.

AquaGlo en Dermaplaning is de ideale combinatie voor het verwijderen van donshaartjes, dode huidcellen, overtollige talg en zwarte puntjes.. Tijdens deze behandeling maken we een combinatie van 2 trendy behandelmethodes om jouw beste huid te realiseren. Beide behandelmethodes zijn een hype in Amerika omdat je een super gladde en zuivere huid krijgt.

Wat doet het?

  • Hydrateert en voedt de huid diep. 

  • Exfoliëert dode huidcellen om een ​​gladdere huid te onthullen.

  • Verbetert doffe teint en vermindert ongelijkmatige huidtinten.

  • Vermindering van hyperpigmentatie op langere termijn.

  • Directe vermindering van verstopte poriën.

  • Verbetert de zachte vernieuwing van de huidcellen, zonder de huid te beschadigen.

  • Bestrijdt bacteriën en helpt bij het verwijderen van acne in combinatie met acne specifieke huidproducten.

AquaGlo Plus

Ontdek onze nieuwste behandeling: AquaGlo plus! Deze behandeling is een verrijkte versie van onze klassieke AquaGlo, speciaal ontworpen om nog effectiever te werken aan huidverbetering. Naast de bekende voordelen van de AquaGlo behandeling, bevat AquaGlo plus een extra mesopeel (chemische peeling) om de huid nog diepgaander te vernieuwen en verfrissen. Ervaar de ultieme combinatie van hydratatie en huidverbetering met AquaGlo plus, alleen bij Refresh Clinic.

bottom of page