top of page
face-service.jpg

Face

Het is enorm belangrijk om je huid goed te verzorgen om veroudering tegen te gaan. Een goede dagelijkse verzorging in combinatie met een gelaatsverzorging op regelmatige basis zorgt ervoor dat jouw huid in goede conditie blijft.

Bij Refresh Clinic zijn we echt gepassioneerd door de huid. Bij ons staat het behalen van resultaat centraal, en dit terwijl je geniet van een heerlijk me-time moment.

Rimpels, pigmentvlekken, acne, roodheden,... kunnen allemaal behandeld worden en dit zonder knippen, prikken of snijden.

Onze behandelingen zijn opgesteld per 'probleem' zo kan je makkelijk terugvinden welke behandeling geschikt is voor jouw huid.

Hieronder meer over onze werkwijze.

LightSkin-huidanalyse.jpg

Huidverbetering begint bij een goede huidanalyse

Wij maken onzichtbare zichtbaar met het LightSkin huidanalyse apparaat.


Bij een behandeling op maat of huidscan + advies bekijken we welke behandeling of programma het beste voor u in aanmerking komt.

Kies als eerste behandeling altijd voor onze behandeling op maat zodat wij je advies kunnen geven over de mogelijkheden en thuisproducten.

Jouw weg naar een mooie, gezonde huid start nu!

Afhankelijk van jouw verwachtingen, huidprobleem en budget hebben we verschillende facials in de aanbieding. Deze facials voeren we uit met de producten van Mesoestetic.

facial.jpg
mesoestetic.png

Mesoestetic

Mesoestetic pharma group is reeds 35 jaar producent van een compleet gamma innovatieve, medische afslanking-, anti-aging- én depigmentatieproducten. Dit merk is ontworpen voor klanten van de betere schoonheidssalons, dermatologen, huidtherapeuten en esthetisch artsen. Ontdek onze behandelingen.

bottom of page