top of page

Dermaplaning
Verwijderen van donshaartjes en dode huidcellen

Dermaplaning is de nieuwste trend uit Amerika waarmee we donshaartjes en dode huidcellen tegelijkertijd verwijderen door middel van een chirurgisch mesje speciaal ontwikkeld voor Dermaplaning.

 

Misschien klinkt het een beetje eng maar dat is het zeker niet. Het resultaat is een super gladde huid met een mega glow!

4F94D120-0B13-47AB-BF0E-4766157F95C8.webp
photocollage_201912165312138.png

Wat is dermaplaning?

Dermaplaning is een behandeling waarbij door middel van een steriel chirurgisch mesje donshaartjes, dode huidcellen en vuil worden verwijderd. Met het mesje worden deze overtolligheden van de huid geschraapt waardoor de huid extra wordt geëxfolieerd. We behandelen het gelaat en hals.

Hoe verloopt een behandeling?

We beginnen met een grondige reiniging van de huid. Een micropeeling wordt aangebracht om al de eerste dode huidcellen te verwijden.

 

Daarna worden de donkere en harde haartjes uitgetrokken met pincet.

Vervolgens beginnen we met de dermaplaning, met het steriel mesje wordt zacht over je huid geschraapt om alle donsharen en dode huidcellen effectief te verwijderen. Heel het gelaat en de hals worden meegenomen. Het resultaat is een zijde zachte, stralende huid!

Nadien wordt de huid gekalmeerd en gehydrateerd door een ontspannend masker. Bij Refresh werken we tijdens onze behandelingen altijd met een medisch LED-licht van Dermalux, om de huid nog extra te kalmeren en op eventuele andere huidproblemen in te zetten. 

We werken af met aangepast serum, dagcrème en SPF 50+.

FAQ over dermaplaning

Voor wie is de behandeling geschikt?

Voor elk huidtype, jong en oud. Enkel wanneer je actieve acne hebt raden we de behandeling af.

Wanneer zie je resultaat?

Je ziet onmiddelijk na de behandeling het resultaat. Een gladde huid en mooie glow!

Zie ik rood na een behandeling dermaplaning?

Je kan altijd een beetje rood zien, maar deze trekt over het algemeen snel weg. Je hoeft dus zeker niet thuis te blijven.

Hoe vaak moet je de behandeling herhalen?

Voor het beste en altijd gladde resultaat, raden wij behandelingen om van 4-6 weken aan.

Wat is belangrijk voor en na de behandeling dermaplaning?

5 dagen voor en 5 dagen na de behandeling geen producten gebruiken die volgende ingrediënten bevatten: vitamine A (retinol, retinal,...), glycolzuur, salicylzuur, amandelzuur (mandelic) en melkzuur (lactic). 

Is de behandeling pijnlijk?

Nee absoluut niet, de meeste mensen ervaren het als ontspannend.

Komen mijn haartjes nu harder terug?

Nee zeker niet. De haartjes blijven dezelfde structuur houden en met dezelfde snelheid blijven groeien. Ook de kleur zal niet veranderen.

POWER COMBO
Dermaplaning + AquaGlo

Wil je jouw huid een echte boost geven? Opteer dan voor onze combinatiebehandeling dermaplaning én AquaGlo.

AquaGlo en Dermaplaning is de ideale combinatie voor het verwijderen van donshaartjes, dode huidcellen, overtollige talg en zwarte puntjes.. Tijdens deze behandeling maken we een combinatie van 2 trendy behandelmethodes om jouw beste huid te realiseren. Beide behandelmethodes zijn een hype in Amerika omdat je een super gladde en zuivere huid krijgt.

bottom of page