top of page
Tanden bleken zonder peroxide

Tanden Bleken

Altijd al gedroomd van een witter gebit? Wij kunnen u helpen. In één afspraak kan je voldaan bij ons buiten stappen met een prachtige lach. Een witte glimlach is bovendien niet enkel voorbehouden voor bekende mensen of acteurs. Jong of oud, man of vrouw, iedereen is meer dan welkom om een mooie glimlach te krijgen. Ontdek zeker onze verschillende Smiles verder. 

 

De behandeling is volledig pijnloos, want we werken uitsluitend met kwaliteitsvolle, natuurlijke producten zonder peroxide. Het proces is volledig veilig en tast op geen enkele wijze het tandglazuur aan.

De ruimte voor tandenbleken is voorzien van relaxstoelen en televisie, zodat u lekker kan ontspannen terwijl u werkt aan een mooie glimlach.

Hoe gaat het in zijn werk

Het proces is eenvoudig. Eerst wordt er een mondspeider ingebracht en worden je tanden gepoetst met een doekje. Nadien wordt de eerste laag bleekgel aangebracht. Je gaat 20 min onder de lamp. Daarna wordt de bleekgel afgehaald en nieuwe opgelegd om vervolgens weer onder de lamp te gaan. Deze handeling wordt maximaal 2 x herhaald in 1 sessie.

Worden de sessies op één dag uitgevoerd?

Ja, de sessies worden dezelfde dag uitgevoerd. Wens je nog een witter resultaat kan je nog eens terugkomen voor nog extra sessies op een andere dag.

Hoelang blijft het resultaat?

Dit hangt sterk af van het consumptiepatroon van de klant maar doorgaans blijft het behaalde resultaat 3-6 maanden. Het resultaat neemt geleidelijk af.

Is het pijnlijk om tanden te bleken?

Neen, de behandeling is volledig pijnloos omdat we enkel gebruik maken van peroxide-vrije producten. Achteraf zijn de tanden ook niet gevoelig.

Kan je bleken met vulling, valse tanden of facings?

Ja dat kan, maar weet dat de bleekgel op kunstgebit niet gaat pakken. Kunstgebit kunnen we nooit veranderen van kleur, de natuurlijke tanden kunnen uiteraard wel gebleekt worden. Om opvallend kleurverschil te voorkomen kijken we tussen elke sessie door naar het resultaat.

Ik heb zeer gevoelige tanden, mag ik deze bleken?

Ja, onze bleekgels zijn volledig veilig en vrij van schadelijke peroxides. Als je echter heel gevoelige tanden of geïrriteerd tandvlees hebt, kan er gevoeligheid optreden. Dit trek na enkele uren na de behandeling weg.

Welke Smile kies ik?

Heb je nog nooit eerder een bleekbehandeling laten uitvoeren? Dan raden wij de VIP SMILE aan, hierbij ga je 2 x 20 min onder de lamp en verlicht je ongeveer 4 tinten.

Je hebt al bij ons een bleekbehandeling laten uitvoeren en wil deze graag onderhouden. Kies dan voor de TOUCH UP (1 x 20min) deze plan je best elke 3-6 maanden in om je kleur te behouden.

Tanden bleken resultaat
Tanden Bleken resultaat
bottom of page