top of page

Bodyshock by Mesoestetic

Mesoestetic bodyshock is een doeltreffende behandeling die je vetweefsel en sinaasappelhuid (cellulitis) vermindert. Elke behandeling is 100% aanpasbaar aan jouw specifieke behoeftes en geeft een gegarandeerd resultaat, dankzij de ultrageconcentreerde actieve werkzame stoffen. 

(Zones: benen, billen, buik/taille, armen, borsten)

 

Een top professionele behandeling met bijpassende thuisverzorging voor een zichtbaar en langdurig effect.

50e566fa-de6c-4bde-917e-17cdc795a15c.jpg
nanted - Refresh Clinic - 230323 - 064.jpg

Genesis, ons radiofrequentie apparaat

Genesis van Mesoestetic is een revolutionair apparaat dat radiofrequentie, fototherapie en een gamma medische producten (bodyshock) combineert om zo spectaculaire resultaten te bekomen vanaf de eerste behandeling. Zowel voor gelaat als lichaam. We kunnen plaatselijk vet aanpakken, verstevigen, cellulite bestrijden, striemen en littekens vervagen. De Genesis is geschikt voor alle leeftijden en alle huidtypes.

Hoe werkt het?

  • radiofrequentie: smart capacitieve met led therapie :
    is actief in de cellen , zorgt voor herstel van de buitenste weefsels en gaat o.a. striae, littekens en gevoeligheid van de huid tegen

  • radiofrequentie: smart capacitive : genereert een gecontroleerde temperatuursteiging in de oppervlakkige en middelste huidlagen, zorgt voor nieuwe collageen en elastine, dus versteviging. Huidverslapping, rimpels en devitalisatie worden tegen gegaan.

  • radiofrequetie: smart resistive : diepgaande opwarming, verbetert  de microstimulatie en vochtafdrijving in het weefsel. Zeer geschikt voor behandeling cellulitis, plaatselijk vet, vochtretentieen remoddeleren van lichaam en gelaatscontouren.

  • smart transcutaneous drive: mesotherapie zonder naalden. zorgt voor penetratie van actieve ingedienten tot in de diepste huidlagen. Zowel voo anti-aging, lifting, gevoelige couperose hud , striae, littekens, afslanking, post operatieve zorg.

Elke bodyshock behandeling is in combinatie met Genesis en de professionele producten aangepast aan jouw probleem.

bottom of page