top of page
Image by Hadis Safari

Brows

Wenkbrauwen omlijsten je gezicht en bepalen dan ook grotendeels je blik. Maar hoe krijg je ze nu perfect in vorm? Hoe kun je ze onderhouden? En welke vorm past het best bij je gezicht? We helpen je graag op weg.

Browstyling

De juiste wenkbrauwvorm zorgt voor een frisse, open uitstraling.

Onze browstyling is het modelleren van de wenkbrauwen (waxen/epileren/threading) om zo de perfecte vorm te bekomen voor jouw gezicht.

Prijs: €20,-

Browstyling + verven

Als je je wenkbrauwen graag wilt accentueren, dan is verven een goede oplossing. Wij letten erop dat de kleur goed bij je haarkleur past, want té donkere wenkbrauwen kunnen je snel een harde en strenge uitstraling geven.

De wenkbrauwen worden eerst professioneel uitgemeten met browmapping, daarna geverfd en vervolgens in vorm gebracht.

Prijs: €33,-

IMG_5577.jpg

Browstyling + Henna

Je wenkbrauwhaartjes en de huid eronder worden getint voor een vol effect. Henna houdt langer dan een klassieke kleuring: ca. 2 weken op de huid en 4 tot 6 weken op de haartjes.

Bij deze techniek kunnen we jouw wenkbrauwen voller maken en de vorm corrigeren. Ook wanneer je 'gaatjes' hebt worden deze weer opgevuld.

Prijs: €50,-

Powderbrows

Powderbrow is een nieuwe semi permanente make up techniek. Deze techniek wordt toegepast met een machinale nano-naald. Hierdoor krijg je een zachte en natuurlijk poedereffect, die jou in de ochtend veel tijd zal besparen! De powderbrowtechniek is geschikt voor alle huidtypes.

Prijs: €350,- incl. bijwerking na 6-8 weken.

(Graag telefonisch contact voor een afspraak, deze behandeling is online niet te boeken)

Schermafbeelding 2023-05-17 om 15.39.12.png
bottom of page