top of page
img_bg.jpg

Mesopeel

Een chemische peeling van Mesoestetic verwijdert dode huidcellen en stimuleert intensief uw celvernieuwing. De opname van actieve werkstoffen verbetert enorm en uw huid straalt weer fris en gezond! Met de specifieke peelings werken we dieper op huidindicaties zoals pigmentatie, acné, grove huidstructuur, fijne lijntjes en rimpels. 

Waarom is een peeling zo belangrijk en efficiënt?

In een optimale situatie vernieuwt onze huid zich op natuurlijke wijze om de 28 dagen. Naarmate we ouder worden en door verschillende levensfasen zoals adolescentie, zwangerschap of de menopauze gaan, kan dit de huidvernieuwing verstoren of vertragen. Acné, een glimmende huid, grove poriën, rimpels, doffe teint of pigmentvlekken zijn hiervan het resultaat. Met een chemische peeling kunnen we dit verbeteren. 

 

De Mesopeel treatments van Mesoestetic bestaan in varianten van mild tot intensief. Op deze manier is er voor ieder huidtype en huidindicatie een geschikte peeling. 

Welke peelings zijn er?

Mesopeel Eyecon: Peeling met anti-aging werking, geïndiceerd voor het oog gebied. Vermindert rimpels, expressielijnen en donkere kringen, en zorgt voor een verhelderende en revitaliserende werking.

Mesopeel Jessner Pro: Peeling geïndiceerd voor behandeling van de tekenen van veroudering. Hertexturiseert en vermindert rimpels en expressielijnen, verbetert de stevigheid, revitaliseert de huid en maakt ze weer helder.

Mesopeel Melanstop Tranex: Depigmenterende peeling die de epidermale vernieuwing versnelt voor de eliminatie van oppervlakkige melanine. Zorgt voor een zichtbare verbetering van teint en helderheid.

Mesopeel Blemiskin: Peeling met keratolytisch, comedolytisch, ontstekingsremmend en antibacterieel effect. Maakt de textuur en teint van de huid egaal, bevordert de controle van de talgafscheiding en verkleint de poriën.

Screenshot 2022-12-21 at 18.11.51.png

Combinatiebehandeling Mesopeel + Genesis

Optimaal resultaat met de combinatie Mesopeel en Genesis.

De huid wordt geëxfolieerd en gestimuleerd zichzelf te vernieuwen door de peeling. Genesis gaat met radiofrequentie de huid verstevigen door bindweefsel te versterken en collageenproductie te stimuleren.

 

Prijs? € 185 per behandeling
€900 kuur van 5 behandelingen om de 2 weken (inclusief 2 producten).

bottom of page