top of page

Bioslimming

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

armen patsy.jpg

Wat staat je te wachten tijdens deze behandeling?

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie. De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen in onze luxe verzorgingsruimtes en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wat doet Bioslimming?

- Geeft zichtbaar en blijvend resultaat vanaf de eerste behandeling.

- Vermindert cellulite.

- Versnelt gewicht- en centimeterverlies.

- Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striemen.

- Verstevigt de verslapte huid en maakt collageen aan.

- Veroorzaakt vetverbranding in de tweede huidlaag.

- Elimineert afvalstoffen en zorgt voor een ultieme detox.

a98459ba-e27e-408e-9cfc-ea9d2c60247b.JPG

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Je ziet al resultaat na 1 behandeling, maar het is steeds aangewezen Bioslimming in kuur te doen voor de beste resultaten. Ideaal is 6 behandeling, om de week.

Wat is de prijs van een behandeling?

De prijs van een losse behandeling is €125. Neem je een kuur krijgt je 5+1 behandeling gratis.

bottom of page