top of page

Bioslimming

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

Bioslimming bodywrap resultaten

Wat staat je te wachten tijdens deze behandeling?

In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie. De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen in onze luxe verzorgingsruimtes en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De bioslimming behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien.

Wat doet Bioslimming?

- Geeft zichtbaar en blijvend resultaat vanaf de eerste behandeling.

- Vermindert cellulite.

- Versnelt gewicht- en centimeterverlies.

- Vermindert de zichtbaarheid van spataderen en striemen.

- Verstevigt de verslapte huid en maakt collageen aan.

- Veroorzaakt vetverbranding in de tweede huidlaag.

- Elimineert afvalstoffen en zorgt voor een ultieme detox.

Bioslimming bodywrap resultaten

Heb ik meerdere behandelingen nodig?

Je ziet al resultaat na 1 behandeling, maar het is steeds aangewezen Bioslimming in kuur te doen voor de beste resultaten. Ideaal is 6 behandeling, om de week.

Wat is de prijs van een behandeling?

De prijs van een losse behandeling is €125. Neem je een kuur krijgt je 5+1 behandeling gratis.

Voor & na de behandeling?

– Scrub je lichaam zo kort mogelijk voor de behandeling (gebruik geen scrub die olie bevat!)
– Wacht minimaal 4 uur met douchen na de behandeling.
– Hars je lichaam niet op de dag van de behandeling en de dag erna.

Verlies ik gewicht met bioslimming?

Ja, je kunt gewicht verliezen met behulp van Bioslimming. Dit komt door het feit dat Bioslimming anders werkt dan andere bodywraps. Bioslimming verhoogt de vetafbraak. De gemiddelde klant verliest 0,5 kg na de eerste behandeling en velen verliezen gemiddeld 3 kg na een kuur van 6 behandelingen.

Ik heb geen overgewicht maar ik wil mijn lichaam verbeteren. Is het dan ook effectief?

Jazeker! Bioslimming is zeer effectief in het modelleren van het lichaam. De huid oogt niet alleen jonger: hij is ook steviger, gladder en vitaler. Bioslimming maakt collageen aan waardoor het een geweldige anti-aging lichaamsbehandeling is.

Is bioslimming mogelijk na een zwangerschap of borstvoeding?

Ja, het is de perfecte behandeling om u weer in vorm te krijgen. De eerste behandeling kan je inplannen zes weken na de bevalling.
Als je een keizersnede hebt gehad raadpleeg uw arts over hoe snel u een Bioslimming behandeling kan nemen.
Let op: Zolang je nog borstvoeding geeft is Bioslimming niet aan te raden omdat de essentiële oliën 20 minuten na het aanbrengen terug te vinden zijn in jouw bloedbaan.

bioslim.jpg

Wetenschappelijk bewezen

Bioslimming is de enige body wrap waarvan wetenschappelijk bewezen is dat het echt werkt na de eerste behandeling! 

Bioslimming heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal voor een klant die moeite heeft om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en last van cellulite of striae.

bottom of page