top of page
_1155472.JPG

Massage

Laat de stress van alledag los en voel je spieren ontspannen dankzij onze massages. Van een voet- tot een gelaatsmassage: je lichaam krijgt wat het nodig heeft – en dat zie je!

Een massage stimuleert het geluksgevoel en werkt relaxerend, waardoor je spontaan plek vrijmaakt in je hoofd. Je krijgt er bovendien een fysieke boost van: je weerstand verhoogt en je voert je afvalstoffen beter af. Weg stress, weg pijn en heel even … weg wereld.

Ons aanbod

Wellness massage (60min - €95)

Een volledige ontspanningsmassage met heerlijk geurende oliën die lichaam en geest helemaal in balans brengen. Het volledige lichaam komt hier aan bod.

Wellnessmassage Deluxe (120min - €150)

Ga voor complete ontspanning met deze deluxe massage. Een mix van een zalig deugddoende oliemassage gecombineerd met de warmte van helende jadestenen. Je voelt je als herboren.

Hotstone massage (60min - €95)

Geniet, ontspan en verlos jezelf van alle spanning tijdens deze zalige massage met de helende werking van warme jadestenen. 

Rug-, nek-, schoudermassage (45min - €70)

De spieren ontspannen, botten, pezen en weefsels blijven flexibel en lichamelijke pijn vermindert. Laten we ook vooral niet vergeten dat deze ontspanningsmassage ook heel ontspannend voor lichaam en geest werkt wanneer je geen klachten hebt.

Revitaliserende massage (45min - €70)

Een iets stevigere massage ideaal als herstel na je training of om fris aan de start te staan van je volgende sportsessie.

bottom of page